0
GRANDIOSA

Allt Om Grandiosa

I början av 70-talet bakade vi vår första pizza. På den tiden var många skeptiska till det frasiga brödet med tomatsås och goda fyllningar. ”Stålmannen äter potatis” stod det på affischer i skolmatsalen, i hemmet var fiskpinnen en lifesaver och på helgerna lyxade vi till det med ananasgratinerad kassler. Men snart insåg varenda kotte hur genialt det var med pizza. Så enkelt och oemotståndligt gott. Pizzan övertrumfade allt.

Därför har vi fortsatt göra pizzan tillgänglig för fler. Idag äter svenska folket 30 miljoner Grandiosa- pizzor varje år. Pizzor som vi bakar i Vansbro – där vi gör en oemotståndligt krispig botten i äkta stenugn och toppar med de godaste saker vi kan tänka oss. Vi bakar stora och små, vi bakar för alla tillfällen. Allt för att du ska kunna ta för dig av din favorit i närmaste frysdisk.

Mer om våra pizzor kan du läsa här!

I ALLA STORLEKAR OCH FÖR ALLA TILLFÄLLEN

30 miljoner pizzor bakas varje år med omsorg och kärlek. Vi har pizzor i alla storlekar och för alla tillfällen, från lilla Grandiosa Minipizza när man bara är lite sugen till stora Grandiosa Pan Pizza när man kan äta hur mycket som helst.

länge leve vårt degspill

Vad händer egentligen med degspillet från pizzorna som bakas i Sveriges största stenugn? Degspillet från vår pizzeria går till Snöborgs gård i Vansbro där spillet används som mat till kalvarna – såklart att de också ska få njuta av det goda Grandiosa har att erbjuda!

FILMARKIVET

Vi har testat många spännande och roliga koncept på Grandiosa. Här har vi samlat ett gäng av våra härliga tidigare reklamfilmer. Vilken är din favorit?

Kontakt

Vill du berätta om något du verkligen älskar med våra pizzor eller har du förslag på saker som kan bli bättre? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Scroll to Top