Save That Pizza

Holy Pepperoni mötte Chili Cheese ‘N’ Bacon i årets tuffaste pizzakamp. Två smarriga nyheter introducerades, men bara en får stanna i frysdisken. Sveriges pizzaälskare har talat och det blev en otroligt jämn match! 51% av rösterna gick till Holy Pepperoni och 49% av rösterna gick till Chili Cheese ‘N’ Bacon. Grattis till Holy Pepperoni 🏆 Glöm inte att det fortfarande finns tid kvar att bunkra upp med Chili Cheese ‘N’ Bacon 🍕 SAVE THAT PIZZA!

HOLY PEPPERONI VINNER!!

Vinnaren av Save That Pizza är Holy Pepperoni 🏆

KÖP

CHILI CHEESE 'N' BACON FÖRLORADE EN TUFF KAMP!

Kampen om att få vara kvar i frysdisken var jämn och tuff. Tyvärr förlorade Chili Cheese ‘N’ Bacon som var älskad av många. Det går fortfarande att bunkra upp på denna smarriga pizza ett tag till!

KÖP

SAVE THAT PIZZA

Årets hetaste pizzakamp har tagit plats! Holy Pepperoni mötte Chili Cheese ‘N’ Bacon i ett stenhårt battle. Tävlingen avslutades med 49% röster på Chili Cheese ‘N’ Bacon och 51% röster på Holy Pepperoni 🍕

LÄS MER OM KAMPEN HÄR

HOLY PEPPERONI

En klassisk pepperonipizza, med tunna skivor pepperonikorv, mozzarella och toppad med oregano. Pizzan har smakrika chipotle-klickar som bidrar till en X-tra Allt upplevelse.

TILL NYHETEN
X-tra Allt Holy Pepperoni
X-TRA ALLT CHILI CHEESE N BACON

CHILI CHEESE ’N’ BACON

En het pizza med rikligt med krämig mozzarella och gouda ost. Bred hetta från både jalapeno, cayenne och grön chili och med inslag av rökig smak från svenskt bacon.

TILL NYHETEN

Holy Pepps Crew vs. Chili Cheese Crew

Vilken av dessa smarriga pizzanyheterna är din favorit?

SAVE ME
Holy pepps vs Chili cheese Grandiosa

GRATTIS TILL HOLY PEPPERONI

HOLY PEPPERONI

I VANSBRO HÄNGER VÅRA PIZZAGÄNG!!

Dem umgås och kämpar för att rädda sin smak i stentuffa dance battles!

SAVE THAT PIZZA